Bize Danışın

Tasarım ekibimiz veya müşteri hizmetlerimiz 09:00 – 18:00 Saatleri arasında sizler için hazır.

Bizimle İletişime Geçiniz

Sizler için Saat 09:00 – 18:00 arası buradayız.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

    Sıkça Sorulan Sorular?

    Çok daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

    Öncelikle VENKOCARD ”Siz Dijital Kartvizit deyin bizler, kurumsal kimlğinizi en şık şekilde aktarma aracı” diyelim sloganı ile yola çıkan ve amacı profesyonel kurumsal kimliğinizi en şık ve en profesyonel şekilde karşı tarafa aktarmayı sağlamanızı hedeflemiştir.

    Bunların yanı sıra Randevu alma, Forum Doldurma gibi CRM çözümleri ile işlerinizi kolaylaştıracak özellikler sunmakta ve aktif olarak geliştirmeye devam etmektedir.

    Evet. Sizler için hazırlanmış 24 farklı özel arayüz seçeneklerinden birini seçebilir ve seçtiğiniz arayüzün renklerini veya sıralamalarını dilediğiniz gibi güncelleyebilirsiniz.

    Venkocard Dijital Kartvizit kullanmanın birçok avantajı vardır:

     

    Çevre dostudur: Kağıt israfını önler ve sürdürülebilir bir seçenektir.

    Güncellenebilir: Bilgilerinizi güncellediğinizde, kartvizitinizi yeniden basmaya gerek kalmadan güncel kalır.

    İnteraktiftir: Kartvizitinize ekleyebileceğiniz QR kodu veya web adresi ile kişilerinize kolayca erişim sağlar ve etkileşimli hale getirir.

    Daha profesyonel görünüm: Dijital kartvizitler, geleneksel kağıt kartvizitlere kıyasla daha modern ve profesyonel bir izlenim bırakır.

    Kolay paylaşım: İster e-posta, mesaj veya sosyal medya aracılığıyla, kartvizitinizi hızlı ve kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

    Evet. Aktivasyon işlemini tamamladıktan sonra tarzınıza uygun NFC Kartı seçip gerekli bilgileri doldurun ve ardından dilerseniz tasarım dosyanızı yükleyebilir veya logonuzu yükleyip destek ekibimizden tasarım desteği alabilirsiniz.

    Baskı öncesi son onay alınmadan kartlar baskıya gönderilmez.v

    Web Sitemiz üzerinden satın alma butonuna bastıktan sonra karşınıza login sayfası çıkacaktır. Hesap oluşturarak giriş yapabilir size uygun paketi seçerek aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

    +90 545 639 35 19 No’lu telefon numarasından Venkocard Destek Hattı ile de iletişeme geçebilirsiniz.

    Evet. Kurumsal Çözüm sayfamızdan formu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, şirketinize özel teklif alabilirsiniz.